torstai 1. syyskuuta 2011

Outfit of the day

Ajastettua taas vaihteeks. Luulen, et nyt koulun aiheuttaessa vielä noin paljon kaikkee jatkankin tätä linjaa. Eli viikonloppuisin kirjoittelen sit vaan postauksia varastoon ja julkaisen sit viikoilla. Tietty pyrin myös aina silloin tällöin livepostauksiin :) Varoitan muuten, et joissain voi teksti sit olla ihan karmeeta, kun tosiaan venyy nää illat usein aika pitkiks tässä postauksia rustaillessa... Mutta sen pidemmittä alustuspuheitta, mennään asiaan :)

 

 Muistattekste kun puhuin joskus siitä miten hyvin mun mielestä tummansininen sopii vaaleanpunaiseen? Tää paita näissä kuvissa ei oo kyllä ihan vaaleanpunainen, mutta tuollainen hempee ja hieman samankaltainen kuitenkin. Eikö todistakin aika hyvin mun väittämän todeksi?:) Tai itse ainankin tykkään tosi paljon. Toi kaunis hiuskukka vielä kruunaa kokonaisuuden. Se on se piste iin päälle tässä asussa :)



Kuten teki ootte jo ehkä huomannu, oon löytäny hyvän kuvauskohdan meidän kodista. Tää on siitä kiva, et taustana on ihan valkoinen seinä, ja kamerankin saan asetettua just hyvään paikkaan, ellei ketään oo kotona. Päätin muuten, et en nyt ala sit käydä siellä joukkueen treeneissä, etten sit vaan oo taakaks muille... Katson asiaa uudestaan sit kevään puolella. Nyt oonkin sit taas hakukannalla. Etsin jotain seuraa tai vastaavaa, jossa ois joko joku alotteleva ryhmä tai sit vaan jotain tanssitunteja. Saa vinkata jos tietää :)

                                                                       Paita - Gina
                                                                     Hame - Seppälä
                                                                     Toppi - H&M
                                                                   Kukka - Lahja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)