tiistai 23. elokuuta 2011

Busy girl



Ajastettu postaus taas. Tä viikko on ihan yhtä hullun myllyä ja tänään on vasta tiistai. Juoksen pää kolmantena HÄNTÄNÄ kuten kavereilleni tossa just totesin. Ei mitenkään ne edellisyön lyhyet yöunet vaikuttanu? Joka päivä ramppaan Turkuun. Ootan viikonloppuu, vois ees hetkeks hengähtää...



Tässä kuvia viime alkuviikosta, kun oli kouluun pukeuduttava tutoriks. Tai siis :DD niin, että ykköset tunnistaa, eli varusteena siis keltainen T-paita. Lakkasin sit kans kynnet samaan sävyyn sopivaks:) Ja pelleilin vähän näitten kuvien kans... Oli näis sentään muutama julkaisukelpoinen.





Eilen löytyi sit vanhojentanssipuku :) (voin kertoo siit vähän myöhemmin sit lisää) ja saatiin hyvä kampaus- ja meikkausaika varattua. Eilinen oli tehokas päivä. Illalla kävin vielä spirals ja pilates tunneilla. Hiki niissä ei tullu, mutta tehokasta oli. Voin kertoo, et jos en ennen tienny et mus on lihaksii ni nyt kyl tiedän... Au au au.... Tehokasta siis ainankin.





Myös tänään on vauhti päällä. Kotiin pääsen varmaan vasta joskus kymmenen maissa... Ja mikäs sen mukavempaa kuin alkaa siihen aikaa uurastaa läksyjen parissa :) No mut joo infoon teille sit (joskus jos vaan olis aikaa) et missäs tää tytsy sit seikkaili tänään ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)