torstai 11. elokuuta 2011

Outfit of the day

Tänään siis matkalainen saapui koti Suomehen. Laivasta on aamulla herätty. Ihana päästä illalla omaan sänkyyn nukkumaan :) Hytissä vetäisin ylleni mustat shortsit, jotka kotona vaihdoin vaaleisiin farkkuihin, sekä mustat balleriinat, jotka kotoa päivällä lähdettäessä vaihdoin nilkkureihin. Myöskään bleiseriä minulla ei Ruotsissa ollut matkassa.


Oli aivan pakko liittää asuun oma feikki Lous Vuittonini, sillä Tukholmassa tuntui joka toisen asua tuollainen laukku koristavan. Vielä minä joku päivä sellaisen aidon hommaan... Syitä laukun valintaan oli kylläkin myös muita. Se esimerkiksi oli värinsä puolesta ainoa asuun hyvin sopiva (tarvitsisin kipeästi valkoisen/hyvin vaaleasävyisen laukun). Sanokaa muuten mulle, mistä erottaa aidon ja feikkilaukun, jos vain kaukaa katsoo? Voiko sitä mistään tietää kumpi on kyseessä?


Hiukset kiittää ja kumartaa. Ne on koko päivän olleet maanmainiot OR NOT. Laivan aamupalalla ne kieppui jonkin näköisellä huonolla nutturalla. Päivällä minä (mistäköhän ihmeen ja kumman syystä?) avasin nutturan, josta tukkani ei lievästi sanottuna innostunut. Se oli ihan kikkurainen ja muutenkin kummallinen. Kyhäsin pikaponnarin, jonka kanssa lähdin liikenteeseen. Jossain vaiheessa kaupungilla pyöriessäni sain ponihännästäni tarpeekseni ja kyhäsin itselleni (aamuista entistäkin huonomman) nutturan, joka vielä tälläkin hetkellä päälakeani koristaa. Huonot hiuspäivät<3

 
Ylläni oleva sininen paita tarttui mukaan reissulta naapurivaltioon. Ostin sen jo menomatkalta Viking Linen Taxfreestä. Myös huivi tahtoi mukaani Ruotsin puolelta, mutta niinkin tutusta ja turvallisesta kaupasta kuin H&M.  Ja nyt kun tässä jo aiheeseen päästiin, eli miten haluisitte, että esittelisin mun Tukholman ostoksia? Oma postaus? Kuvat tuotteista vaan vai kuvat tuotteista mun yllä? Vai tällee vaan osana päivän asu -postauksia? Ihan miten haluutte, sanokaa rohkeesti ;)

 Ps. rakastan tätä mun uutta huivia. Se käy juhlaan tai arkeen ja on just "se pieni juttu" mikä muutta asun ilmettä tyylistä toiseen. Rakastan ku se on tollanen romanttinen, hehkuu sen ajan tyyliä :)


 Farkut - Vila
Paita - Part two
Toppi - H&M
Huivi - H&M
Bleiseri - Ril's
Laukku - Thaimaa
Nilkkurit - Seppälä


Tänään pyörin siis Turussa ja jotain tarttui tältäkin mantereelta mukaan kotiin viemisiksi. Niistä lisää myöhemmin. Aikas tosi kivoja juttuja muuten :))

3 kommenttia:

  1. Such a chic and polished outfit! xoxoxoo

    VastaaPoista
  2. Ihan kiva blogi, mut kirjoitustyyli ei yhtään omaperäinen, tai siis ihankuin matkisit liikaa suosittuja blogeja tai silleen, en osaa selittää. sattuisitko sattumalta esim lukemaan Mungolife- blogii ?

    VastaaPoista
  3. Fashion Cappuccino thanks! :) Ja Anonyymi kiitos, ja kiitos huomiosta. Luen kyllä suosittuja ja myöskin Mungolifeä. Taidat olla oikeessa, että mun kirjotustyyliin on tullu liikaa viitteitä niistä... Koitan jatkossa pysytellä/löytää sen oman polkuni blogin kirjoitustyylissä:)

    VastaaPoista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)