perjantai 12. elokuuta 2011

Stockholm day 2

Tiistaina herättiin laivalta. Pikainen laittautuminen ja kahvilaan aamupalalle. Olisin mielinyt karjalanpiirakoita munavoin kera, mutta olivat päässeet loppumaan. Söin sitten tukevasti kaksi kroisanttia appelsiinimehun kanssa. Ilma oli aika synkkä. Tässä vaiheessa ei vielä satanut, mutta sateiselta näytti. Olin rohkea ja valitsin ylleni kuitenkin vain mekon (turvauduin sukkahousuihin). Valinta ei ollut hullumpi. Missään vaiheessa en palellut, mutten myöskään hikoillut.




Hmm, meinasin kirjoittaa, että antaa kuvien puhua puolestaan, sillä tänä päivänä kamera lauloi jos nyt näin voisin asian ilmaista. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että se on mahdoton idea, sillä valittuani kuvat loppusummaksi tuli 29... Eli taidan karsia vielä vähän ja kertoa sanoin hieman enemmän. Tai sitten tästä tulee vain ihan super pitkä postaus :D (sori tiiän, että oon huono tiivistämään...)






Olin aivan innoissani, kun saavuimme Sergelin torille. Syynä se, että kaikki Ruotsissa käyneet ovat siitä puhuneet ja siellä vierailleet. Ei se itsessään mikään kummallinen ollut, mutta sen sijainti oli upea. Se oli kaiken keskellä.





Aamulla ennen kauppojen aukeamista kävimme kahvilassa. Äiti otti kahvin, minä herkullisen kaakaon ja söimmepä vielä suklaamuffinssin puoliksi päälle :p









Päivä piti sisällään lähinnä kaupoissa pyörimistä. Aloitimme päivän kuitenkin vierailemalla kuninkaan linnassa. Olimme varsinaisia turisteja ja (tai no minä) napsin kuvia kaikesta. Eniten silmääni linnassa miellyttivät upeat, massiiviset kattokruunut, jotka koristivat lähes joka huonetta. Koimme kielivyöryn kierroksemme aikana, sillä linnassa järjestettiin maksullisia opastuksia (jota emme ottaneet) usealla kielellä. Ohitimme ainankin italian, espanjan, ruotsin, ranskan ja venäjän kielisen opasryhmän.

Mekko - JC
Huivi - Seppälä
Takki - Only
Ballerinat - H&M
Aurinkolasit - D&G (suoraan Thaimaasta)
Laukku - Kroatiasta (sain juuri tuliaisiksi ja olen jo aivan rakastunut)



Maistoin elämäni ensimmäistä kertaa sushia. Se oli parempaa mitä pelkäsin, muttei se kuitenkaan ihan suosikiksi noussut.

 Illaksi vaihdoin pidempää ylle, kun lähdettiin tutustumaan Tukholman vanhaan kaupunkiin.
Paita - ZARA
Housut - Veromoda
Ballerinat - H&M
Laukku - Kroatiasta




Toivottavasti en ihan pitkästyttänyt teitä näin pitkällä postauksella :s Hyvät yöt kaikille ja kivaisaa viikonlopun viettoa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)