sunnuntai 21. elokuuta 2011

New life to me

Aihe on sellanen, että en saa itseäni edes sen vertaa niskasta kiinni, että saisin kirjoitettua postauksen teille. No nyt on sen aika kuitenkin. (Piti kirjoittaa tämä jo loman viimeisellä viikolla, mutta näinhän tässä kävi...) Eli aiheena siis elämän muutos terveellisempään suuntaan. Viime aikoina kun on tuo ruoka maistunut tavallista paremmin ja etenkin sellainen astetta epäterveellisempi (karkit, sipsit, naksut, jäätelö, leivonnaiset, pitsa, ranskalaiset, kebab, hampurilaiset... Lista on totta puhuakseni loputon). Ja sitten toisaalta liikunta on jäänyt ihan minimi tasolle. Mikäli haaveilen yhä mallimaailmasta on minun tehtävä elämälleni jotakin.

Tällaset saa jäädä! Kesäinen ilta tyttöjen kaa:)


Tarkoitukseni ei nyt kuitenkaan ole aloittaa mitään laihdutuskuuria, ei missään nimessä! Laihduttaminen kuin vain vie kaikki muodot mennessään (joita minulla ei edes ole).Tavoitteeni on vain tehdä elämästäni terveellisempää. Tiedän kokemuksesta, että kun syön terveellisesti kroppa voi hyvin ja silloin on myös henkisesti parempi olo.

Kesällä rentoutuneena riippukeinussa :)


Minun oli tarkoitus ryhtyä tähän tosiaan jo viikko sitten, mutta kun en vain ollut saanut aikaiseksi kirjoittaa asiasta tänne (ja maanantaina oli riparin nyyttäri muotoiset jatkot) päätin siirtää tätä viikolla. Olenkin tässä viikon aikana herkutellut kuin viimeistä elinviikkoa olisin elänyt:D Leivoin mustikkasuklaamuffinsseja♥, hain heseruokaa♥, lämmitin lihapiirakoita, perjantainen enon syntymäpäivätilaisuus onkin sitten jo ihan oma lukunsa ja lisäksi päätin tänään pitää vielä ihanien ystävieni kanssa elokuvaillan kera kasan herkkuja (kuin mikäkin viimeinen ehtoollinen).

Hyi tulikin muuten syötyy taas niin paljon et iski oikeen huono olo :s
 


  




Katottiin suomalainen leffa: Elokuu. Oli ihan jees, en oikeen tiiä mitä odotin.


Nää kolme kuvaa www.weheartit.com taisin vähän rakastuu siihen sivustoon (:

Tavoitteena on siis ensiviikosta lähtien lisätä liikuntaa elämääni. Sitä lisäsinkin jo tällä viikolla: kuljin koulu-ja työmatkat polkupyörällä (kouluun reilu 4km ja töihin vielä enemmän). Lisäksi kävin kaksi kertaa lenkillä. Ensimmäinen oli yli kuuden kilometrin mittainen ja toinen vain reilu kilometrin. Ensiviikosta lähtien tavoitteenani on tosiaan myös vähentää herkkujen napostelua ja keksiä itselleni esimerkiksi terveellisempiä välipaloja. Eräs asia vielä, johon todellakin koitan alkaa panostaa, nimittäin aikaisemmin nukkumaan meno. Riittävä uni on yksi terveellisen elämän peruspilareita.


Kesältä riippumattonuokuilua :)


Kerron teille lisää tulevasta urheilusuunnitelmastani, sekä ruokakeksinnöistäni. Jos ei kiinnosta niin kertokaa, siinä tapauksessa jätän nämä aiheet vähemmälle. Tosin tuskin näistä paljon postauksia muutenkaan tulisi:) Teen teille myös postauksen omasta lenkkeilykokemuksestani (joka ei todellakaan ole mitään lempipuuhaani).

weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)