torstai 11. elokuuta 2011

I'm in love... Stockholm day 1

...ja tällä kertaa kohteena on Tukholma. Ruotsin pääkaupunki vei siis palan sydämestäni. Ihana paikka, ihania ihmisiä, ihanaa ruokaa... Parin päivän reissu onnistui kaikin puolin mainiosti. Säät eivät meitä suosineet (sekä tiistaina, että keskiviikkona satoi), mutta se ei meitä juurikaan haitannut, sillä meillä oli sateenvarjot mukana ja emmekä oikeastaan niin paljon ulkona suoraan taivasalla kävelleet.


Aloitan selostuksen maanantai illasta, jolloin matka alkoi (vaikkei silloin vielä siis Tukholmaan päästykään). Nyt mulla oli kerrankin oma hovikuvaaja mukana, ni löytyy päivän asuja teille näytettäväksi :) Lisäks muistin pari kuvaa ruuistakin ottaa. Maanantai iltana siis noustiin Viking Line Isabellan kyytiin Turusta. Hytti oli kiva ku siinä oli ikkuna, josta pysty ihailemaan ohi lipuvia saaristomaisemia.


Melkeimpä heti kun päästiin hyttiin ja asetuttiin sinne, ni suunnattiinki ruokailemaan. Osotteeksi valitsimme seisovan pöydän kannelta kahdeksan. (Pienenä mun unelma ammatti oli risteilylaivan tarjoilija :p). Syötiin paljon   ja ihanaa ruokaa. Maistelin kaikkia uusia herkkuja ja aterian jälkeen olinkin kyllä niin täynnä, että melkein pahaa teki. Ensin alkuruokaa, sitten lämmintä ruokaa ja kaiken kruunasi vielä uskomaton jälkiruokapöytä kaikkine suussasulavine herkkuineen :p


Mulla oli nyt ensimmäistä kertaa kunnolla jalassa nää Espanjasta ostetut korkkarit. Ne onki yllättävän korkeet. Sen huomas nyt ku niillä käveli vähäsen ja kulki rappusia ylös alas. Ne on ihan kivat jalassa ei siinä mitään, mut vaatii aina totuttelua vetästä jalkaansa tavallista korkeempi korkoiset kenkulit.


Itse olisin oikein mielelläni jatkanu ruokailun jälkeen vielä  katsastamaan yöelämätarjonnan, mutten saanut äitiä houkuteltua mukaani... Yksin en sitten halunnut lähteä seikkailemaan. Seuraavaksi kun risteilemään lähden vaadin kyllä ikäistäni matkaseuraa mukaan! (Muuten oli kyllä ihana reissata välillä kahdestaan äidin kanssa :)).


 Toppi - Shana, Espanja
Hame - Gina tricot
Villatakki - Gina tricot
Kengät - Espanja (jokin pikkuputiikki)
Korut - Nomination


Meritunnelmiin

2 kommenttia:

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)