lauantai 13. elokuuta 2011

Outfit of the day & make up

Tää päivä on taas jotenki ihmeellisesti lipunu ohi... Nousin yhdeltä. Lueskelin blogeja. Söin kiinalaista. Napsin kuvia tietä ajatellen. Ja nyt vast niinku kunnol jaksoin laittautuu. Mut illalla viihteelle ni sitä odotellessa;)

 
Kokeilin kaikkii mahdollisii ja myös ihan mahdottomia kuvauspaikkoja. Koitin mm. ripustaa mun kameraa riippukeinun koukkuun sekä virittää sitä jotenkin kiinni sellaseen pieneen lyhtypylvääseen... On se itselaukaisimen käyttö sitten joskus hankalaa.


 Nappasin eteisen kaapista äidin kengät lainaks:) Hyvä puoli kun on äidin kans saman kokoiset jalat.



Piti vähän kyykistyä, jotta näkyisin kokonaan kuvassa:D Päättömiäkin kuvia löytyy...



Sitten kun vihdoin ja viimein löytyy sopiva etäisyys, ja onnistunut asento ni tietystihän ilme on just tollanen...


Eilen oli siivouspäivä. Pitäis vielä napsasta kuvat tästä luukusta, ni voisin tehdä teille sen lupaamani before/after postauksen :) Eilen myös rakas J oli meillä käymässä. Juteltiin piiiiitkästä aikaa kunnolla. Haaveiltiin tulevaisuudesta ja unelmoitiin kaikesta. Oltas voitu jatkaa ikuisuuksia. 



Tässä kuvassa yritän esitellä mun sinisiä kynsiä ja aivan ällistyttävän ihanaa tuliaisiksi Kreikasta saamaani rannekorua. Kiitos R<3 Mutta lopputulos ei kyl oo kovin onnistunut :D Käsi näyttää hyvin kummalliselta...

Tässä sama tarkoitus, mut eihän mun kynnet edes näy tuolta hiusten takaa. Hyvä minä. Mutta kynnet kyllä näkyy jossain noissa ylemmissä kuvissa ees joten kuten, ainakin toivon mukaan:)

   Paita - Lindex
 Hame  - H&M
Kengät - Piano




Tän näköset meikit loihdin äskön. Ei mikään mestarisuoritus, mut harjotus tekee mestarin. Ylensä se vaan onnistuu sillon ku ei oo lähdössä minnekään ja epäonnistuu ku olis menoa...





 Hiukset kiersin taas vaan jotenki ihan kummallisesti ja pinnillä kiinni. Ei hassumpi, vai mitäs sanotte? Ite tykkään, että kauempaa kauniimpi. Ei tää mikään hieno juhlakampaus oo, mut tällainen jonkinnäkönen "hiukset ylös" sökerrys kuitenkin.



 Ja joo, sori kauheesti, koitan jatkossa tehdä vähän lyhempiä postauksia. Ihanaa lauantai-illan jatkoa teille!:)

 

2 kommenttia:

  1. Kampaus on jees, mut hommaa ja käytä ens kerral pienempii pinnejä (ns. piian pinnit ja/tai hengettömät), näyttää siistimmältä, vaik joutuis laittaa muutaman enemmän :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Joo yleensä en käytäkään näitä näin näkyvästi, tää oli vaan tällainen pikakampaus, jonka loppujen lopuks avasin ennen ku edes lähdin minnekään(:

    VastaaPoista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)