keskiviikko 17. elokuuta 2011

I should do something else

 


Välillä sitä juuttuu ihastelemaan kaikkia upeita kuvia ihmisistä. Välillä sitä juuttuu ihastelemaan ihan vaan ihmisten liikkeitä, hulinaa ja vilinää. Alkaa miettiä mihin kukakin on menossa ja mistä ketäkin tulee.




Itse katson usein kaupungilla, miten upeesti toiset on osannu yhdistää erilaisia juttuja pukeutumisessaan. Miten tyylikkäästi toiset osaa pukeutua. Joillain kaduntallaajilla on mun mielestä ihan uskomattoman upeita tyylejä. Toisilla on sellasia vaatteita yllään, että jos olisin rohkeempi ni menisin heti kysymään vaatteiden alkuperää.



Eräät on puolestaan sellasia, että vaikka vetäisivät ylleen jätesäkin, toiset katsois niitä silmät säihkyen. Enkä nyt tällä tarkoita, että ihmisen pitäis olla mitenkään lumoavan kaunis (sillä kauneushan on katsojan silmässä:)) vaan sitä, kuinka ylväästi/itsevarmasti kyseinen henkilö asuaan kantaa. Se on ihailtavaa miten jotku todellakin hallitsee sen!

Kuvat on osoitteesta: http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/ (En tiedä oisko sieltä saanu ottaa :s mut ainankin mul on toi linkki tossa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)