maanantai 15. elokuuta 2011

Outfit of the day & something else

Tänään koulu sitten, tutoroinin merkeissä alkoi. Huomenna vietän päiväni ykkösluokkalaisten kanssa, heitä opastaen ja keskiviikkona aletaan jo opiskella lukujärjestyksen mukaan. Miten se kesä nyt näin äkkiä sujahti? No mutta ehdinhän minä oikeastaan vaikka mitä. Aivan uskomattomia kokemuksia takana. Olen tänä kesänä tutustunut ainutlaatuisiin ihmisiin ja viettänyt mielettömiä hetkiä toisten kanssa.

Täytyy ihan pyytää anteeksi teiltä, että viimeisimmät postaukset ovat olleet niin järkyttävän pitkiä (ja pahoittelen jo etukäteen, että sellaisia on vielä jokunen luvassa, sillä olen nyt opetellut "kirjoittamaan varastoon"), sekä sen vuoksi, että niitä on viime aikoina ilmestynyt oikein runsain mitoin. Syynä tähän selviää se, että blogistani on tullut minulle hirmuisen tärkeä. Toivottavasti en ole pitkästyttänyt teitä kirjoituksillani. Nyt varastossa onkin sellaisia tekstejä, joita on kyllä ollut mahtipontisen ihana kirjoitella. Olen jopa harjoitellut postausten ajastamista. Tänään saitte tuliaispostauksen ajastettuna ja huomenna on luvassa Tukholman ostoksia ajastettuna (sillä välin kun minä istuskelen koulussa vetämässä tutustumisleikkejä lukion ykkösluokkalaisten kanssa).


Sain muuten tänään erittäin mieluisan puhelun. Minua kysyttiin viikonlopuksi töihin museoon, jossa olin kesätöissä. (Niin no eihän se työnteko nyt varsinaisesti niin mieluisaa ole, mutta ne jotka eivät vielä tiedä, päiväni museolla sujuvat facebookin ja blogien äärellä ja kun tästä kaikesta vielä maksetaan palkkaakin, en voi muuta kuin iloita, että minua pyydettiin.)


Museosta tulikin mieleeni, tutorina minun tulee pitää koulussa kaksi ensimmäistä päivää keltaista T-paitaa. (Tämä tuli siis museosta mieleen siitä syystä, että työasunani kesäkuussa toimi tylsä musta museon T-paita, joka ei oikein inspiroinut minua.) Noo mutta ei hätiä mitiä, nyt olen asennoitunut oikein. Ja satuimpa juuri vielä ostamaan sen keltaisen kynsilakankin ;)


 Mitäs muuten tykkäätte päivän asusta? Ja hei osaisiko joku auttaa, miten saisin näiden kuvien järjestystä muokattua? Tai siis esimerkiksi nyt nämä kaikki kolme kuvaa rinnakkain?

Hame - Veromoda
Toppi - H&M
Jakku - Object (Tukholma)
Koru - Thaimaa



2 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu, noi värit sopii sulle ihan sairaan hyvin! :) Kuvat on myös parantunu, ei enää niin paljoa tärähtäneitä otoksia, tykkään. Kuvia saan ite ainakin laitettua vierekkäin ihan vaan vetämällä niitä sinne minne haluan, kun kirjoitan tekstiä. Kaikkii noita kolmea et kyl taitais saada vierekkäin, mut kaks nyt ainakin :)

    VastaaPoista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)